Miluju cookiesky a miluju vše pistáciové! Ale pozor, musí to být správná vláčná cookies, která je křupavá na okrajích. Žádná tvrdá sušenka! 🙂 A přesto tohle byl můj cíl při vytváření této receptury. Cookies jsem pekla na několikrát než jsem byla opravdu spokojená. Jsou opravdu lahodné a nebudete je moct přestat jíst! 🙂 A mám pro vás i tip na trik, jak dosáhnout krásně kulatých tvarů. Náročnost: malá-střední Doba přípravy: do 20 minut + pečení Počet porcí: 12-15 cookies Ingredience…
Blondies je vlastně brownies bez kakaa, resp. čokolády. A stejně jako super brownies je i u blondies jedním z nejdůležitějších…
Jahelník byl doposud asi jediným receptem z jáhel, který mi chutnal. I tak jsem ho doma ale moc často nedělala,…
Náročnost: malá Doba přípravy: do 15 minut + 40-45 minut pečení Počet porcí: 8-10 porcí Ingredience (na bábovkovou formu o…
Originální italské recepty na tiramisu pracují jen s mascarpone a vejci. Do krému přijdou jak žloutky, tak sníh z bílků.…
Smažený sýr. Někdo jej miluje, někdo tímto jídlem pohrdá. No a asi je vám jasný, že když se jedná o…
Míša řezy či dort je jedním z mých nejoblíbenějších dezertů. Proto jsem si jej upravila do podoby krému do skleničky.…
Rychlé rodinné obědy a večeře. To je nejčastější téma, které vás zajímá. Přičemž rychlé můžeme zaměnit i za slovo jednoduché.…
Pečení vánočního cukroví miluju. Baví mě naše tradiční recepty, stejně tak jako vymýšlení a zkoušení nových kombinací a receptur. Často…
Pařížské rohlíčky jsou mým nejoblíbenějším cukrovím! Teda ještě s vanilkovými rohlíčky. Letos bych je chtěla hezčeji přefotit, ale zatím dávám…